De therapeut


De therapeut

In 2002 kwam ik via mijn dochter in contact met craniosacraal therapie. Wat het voor mij een mooi beroep maakt is de eenvoud van de behandeling: het goed luisteren naar wat er verteld wordt in het gesprek, het goed kijken naar wat het lichaam laat zien en daarop reageren.

In de jaren daarvoor ben ik afgestudeerd in Sociale- en Organisatie Psychologie te Leiden, heb 3 jaar cursussen Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd bij het CLI in Utrecht, heb sociaal wetenschappelijk onderzoek gedaan, ben doktersassistente geweest, heb met een poppentheater op allerlei plaatsen voor kinderen gespeeld, en mocht samen met mijn man 3 dochters krijgen.

De opleiding tot craniosacraal therapeute heb ik gevolgd aan het Upledger Instituut in Doorn. Sinds 2007 geef ik behandelingen in Velp.

Begin 2012 ben ik gestart met de opleiding Viscerale Therapie bij het Barrall Instituut in Doorn. Deze therapie is gericht op de organen en hun onderlinge verbanden.

Aangesloten bij:

Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten (LVNT)

RBCZ kwaliteitsregister